logo
P & I BVBA Electrical Panels and Installations
P & F NV – Panels and Floors
Honderdweg 12, B – 9230 Wetteren – BELGIË
TEL: +32 (0)9 235.40.10
FAX: +32 (0)9 235.40.11
info@pnibe.eu
 
Title Image

Human Resources

P&I / Human Resources

esf

VTO-INVESTERING@P&I

Als hoofdzakelijk elektrotechnisch servicebedrijf zijnde, worden we de laatste jaren sterk geconfronteerd met een stijgende toename van de concurrentie uit het buitenland. Daarom hebben we er recent voor gekozen om het geweer resoluut van schouder te veranderen. We veranderden onze naam als whole manufacturer en voerden een technische upgrade uit, waardoor we processen in huis kunnen houden, minder afhankelijk zijn van onderaannemers, en meer flexibiliteit aan de dag kunnen leggen m.b.t. prijszetting en leveringstermijnen.

Om al deze wijzigingen te kunnen doorvoeren, hebben we de afgelopen jaren reeds sterk ingezet op technische opleidingen en de verhoging van competenties en kennis om deze interne processen te kunnen optimaliseren. Met dit nieuwe opleidingstraject 2021-2022 zorgen we er nu ook voor dat ons HR-beleid future proof is, waarbij we onze medewerkers – die het fundament vormen van onze organisatie – willen versterken in hun kracht door hen ontwikkelingskansen te bieden op het gebied van soft skills (samenwerken in een team, time management, onderhandelingsvaardigheden) en digital skills die nodig zijn vandaag en morgen.

Op deze manier verzekeren we niet alleen het bestaan van P&I, maar gaan we ook voluit voor groei en stabiliteit, wat onze medewerkers alleen maar ten goede komt!

Hiervoor krijgen wij een financiële ondersteuning van het Europees Sociaal Fonds.